Loading…
Humanities Career Event 2017 has ended
Back To Schedule
Wednesday, April 12 • 15:15 - 16:00
Traineeship op een Universiteit (NL) LIMITED
Limited Capacity seats available

Jazeker, het kan! Het kan in de vorm van een traineeship aan de Universiteit Leiden, Technische Universiteit Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam (LDE). Gezamelijk hebben zij een 2-jarig traineeprogramme opgesteld voor jonge professionals met een acedemische opleiding.

Als trainee krijg je de unieke kans om werkervaing op te doen in de bedrijfsvoering van meerdere universiteiten en je professioneel te ontwikelen binnen de academische omgeving. Daarnaast is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een opleidingsprogramma en intervisiebijeenkomsten met collega LDE trainees maken deel uit van het traineeprogramma.

Je levert een waardevolle bijdrage in het faciliteren van het proces van onderwijs en onderzoek en brengt verbinding en vernieuwing in beleidsprocessen. Mogelijke opdrachten waar je aan kunt denken zijn opdrachten als projectmedewerker, beleidsadviseur en projectsecretaris binnen bijvoorbeeld de domeinen Human Resources, Finance, Onderwijs & Studentzaken, Strategic Development, Informatiemanagement en Communicatie. Sommige opdrachten zijn binnen en centrale afdeling, andere juist in de verschillende faculteiten.


Speakers
RG

Rikke Gammelgaard

Rikke Gammelgaard heeft met haar studies in Literatuur- en Cultuurwetenschappen een achtergrond in de Geesteswetenschappen. Met een brede interesse in de culturele sector en een passie voor projectmanagement, zit ze goed op haar plek als LDE trainee bij de Universiteit Leiden. Als... Read More →
RN

Robbie Nijsse

Robbie Nijsse heeft Sociologie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en zit nu in het tweede jaar van het traineeship. Zijn interesse in organisatieverandering heeft ertoe geleidt dat hij bij de Erasmus Universiteit vanuit de afdeling Process Improvement betrokken is geweest... Read More →


Wednesday April 12, 2017 15:15 - 16:00 CEST
Lipsius 117